Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,chyba nie maja nazwy. Sild na pewno jest napisane. Bo to sledzie Sa w slonej zalewie. Pakowane po 3,4 filety w plastikowy woreczek. Ja kupuje w coop extra.
Super wygladacie Super mama z super coreczka Zmienilas kolor wlosow?
No i masz racje,u mnie tez nic sie nie zmienilo po porodzie. Jest nawet lepiej Co prawda moj maz siedzial obok ale to tylko dlatego,ze moj porod(od wejscia na sale) trwal 25 minut Ale w domu chodzil razem ze mna po schodach i przezywal kazdy skurcz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no to sledzie sa fajne do robienia samemu. Ja je kupuje w ICE albo własnie w coopie. one sa z firmy o nazwie na L jakos. Prostokatne opakowanie takie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
...tylko ze u mnie w miescie,jezeli mozna je tak nazwac hehe jest tylko coop mega,nie mamy sklepu coop extra-zobacze,popytam,moze znajde.a wlosy zmienilam z jakies 3 miesiace temu-potrzebowalam zmianyi sie odwazylam-cale zycie mialam jasne wlosy,ale jestem zadowolona-tym bardziej na zime,gdzie i tak wiekszosc czasu spedzam w czapce.
Kazdy facet wie w jakim stopniu chce uczestniczyc w porodzie i nie wolno absolutnie zmuszac go do czegokolwiek-tak samo siebie-teraz przyjelo sie ze raczej facet w wiekszosci przypadkow uczestniczy w porodzie ale czasami jest tak ze to kobieta nie chce zeby maz czy partner byl z nia bo dla niej jest to za trudne przezycie-nic na sile!nikt niczego nie musi nikomu udowadniac!
A ty aga dajesz juz cos dla julki-jakies zupki czy kaszki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Tysia,daje jej havregrøt z nestle. I to je ale zaraz i tak cyca chce Deserkami pluje jak lama wiec jej nie daje. Kupilam tez sloiczek z gerbera z kukurydza. Nawet cos tam zjadla. Ale nie daje jej teraz. Na razie tylko havregrøt. Coop mega jest dobrze zaopatrzony wiec powinnas znalezc te sledzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Justyna, tu chyba te wszystkie miasteczka mozna tylko nazwać miasteczkami My tez tu gdzie mieszkamy to mamy jedna glowna ulice w centrum na ktorej jest chyba 1 restauracja bunpris i coop a reszta to tylko domki mieszkalne. Najblizej to do centrum 10 km mamy, ale na szczescie tu nie jest to jakas wielka odlegloscia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Dziewczyny, czy używacie smoki u swoich maluszków?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
moja corcia od poczatku miala odruch wymiotny do smoka i tak juz jej zostalo.25 grudnia ma juz 5 miesiecy i teraz juz nawet sie ciesze ze tak zostalo,choc na poczatku modlilam sie o to zeby tylko zechciala go ssac i uspokoila sie bez piersi..modlitwy nie pomogly hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
To tak samo jak moja Julka Od samego poczatku odruch wymiotny i teraz nawet nie probuje jej dawac. Jakos sobie radzimy bez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh,dziewczyny to moze cos z tymi smokami nie tak,bo moj maly tez za nic nie chce ciagnac A przydalo by sie nieraz- tak dla chwilki spokoju hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Emil ssie smoczek przez jakies 5 min potem wypluwa i tak na w kolko wiec juz mu nie daje , jedynie troche wieczorem przed pojsciem spac , w lozeczku troche possie zasnie i wypluje

I jak przygotowania do swiat?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok